Skip to main content

Bouw je eigen Leeromgeving binnen WordPress

LearnDash plugin voor WordPress

Bouw je eigen online leeromgeving met dit Learning Management System (LMS). Learndash is een betaalde WordPress plugin. Naast deze plugin worden er ook een aantal andere plugins genoemd die het gemak van de online leeromgeving vergroten.

Het laten maken van een online leeromgeving kost veel tijd en dit kan je dus ook laten doen. Heb je momenteel beperkt budget maar wel tijd dan kan je veel geld besparen door deze training te volgen en de leeromgeving zelf op te zetten.

 

LearnDash-onderwerp-pagina

LearnDash-training-pagina

learnDash overzichtspagina

Waarom een
eigen leeromgeving?

Eenmaal goed opgezet loopt het grootste gedeelte van je online trainingen vanzelf. Heb je veel kennis die je graag wil delen en is dit ook geschikt voor online? Dan zou ik zeker inzetten op online trainingen.
  • 2e geldstroom
  • Kennis en waarde delen
  • Focus en tijd voor nieuwe projecten
Teamwork

Hoe verkoop ik mijn trainingen?

Breng je doelgroep goed in beeld. Schrijf hiervoor een online marketingplan. Van hieruit kies je en heb je een kader voor het promoten van jouw trainingen op social media en via de Google zoekmachine.

e-Mailmarketing is nog steeds nummer één in het verkrijgen van nieuwe leads. Je kan er voor kiezen een automations op te zetten waarin je eerst waarde bied en daarna overhaalt om de training aan te schaffen.

Werk je met advertenties, acties en blogs. Zorg dan dat je verwijst naar een goede (sales)landingspagina die de bezoeker verleid tot de aanschaf van jouw training.

Bekijk de video

Wil je eerst meer info over de mogelijkheden? Bekijk dan de video hiernaast.

Special Offer
147
365 dagen toegang

Deze training is goedkoper dan de jaarlijkse kosten voor een licentie

Je bent een paar stappen verwijderd van je eigen leeromgeving. Een individuele licentie van LearnDash kost $159. Bij de aanschaf van deze training ontvang je een gedeelde licentie.