Skip to main content

Samen doe sessies

Alleen of in een groep

Samen werken aan jouw website. Heb je een specifiek probleem en wil je dat ik even via Zoom met je meekijk?

Ik neem de sessie op zodat je terug kan kijken. Stuur me een bericht.

Je website en nieuwsbrief zijn marketingtools om nieuwe klanten binnen te halen. Met een Samen-Doe-Sessies blok je tijd om er mee aan de slag te gaan onder professionele begeleiding.

Ervaringen van deelnemers

 • De meeting online tijdens de samen-doe-sessie ging deze keer over SEO.
  Dit was altijd ‘Chinees’ voor mij.
   
  Sandra heeft heel duidelijk en rustig uitgelegd wat het nu precies inhoud en hoe je het kunt toepassen op de pagina’s en berichten op je site.
   
  Iedereen kreeg ook even persoonlijke aandacht, dat was heel fijn.
   
  Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan.
  Het ‘Chinees’ is aardig Nederlands geworden 😉
 • Vanmorgen heb ik een online doe-sessie van Sandra (Studio Gortemaker) bijgewoond over SEO’s.
  De reden was dat ik graag iets meer kennis wilde opdoen over dit onderwerp, aangezien 
  ik geen flauw idee heb hoe dit werkt en wilde weten of ik zelf invloed kan uitoefenen op mijn zichtbaarheid in google.
   
  Sandra heeft de basis goed uitgelegd en kwam met veel concrete voorbeelden, ook van de deelnemers, zodat we konden zien wat er precies gebeurde wanneer ze bepaalde teksten ging veranderen. Erg fijn voor iemand die een beelddenker is.
   
  Ik kan iedereen aanbevelen om een doe-sessie bij Sandra te boeken, omdat ze op een fijne, kundige en laagdrempelige manier alles weet uit te leggen. 
  Sandra, dank voor je geduld en je heldere uitleg.
 • Ik vond het heel fijn om samen, stap voor stap, te werken aan binnen het nieuwe systeem Gutenberg. Dat maakt het minder eng. Het was fijn dat vragen die op kwamen direct gesteld werden en dat je daar adequaat op in ging. Dat geeft veel vertrouwen en motivatie om vervolgstappen te maken in het proces.

  En ook je helderheid en directheid, daar waar het nodig was. We bleven zo heel mooi gefocused en hadden aan het eind een mooi eindproduct.

  Het groepsproces was ook fijn, dat je van anderen hoort waar zij mee worstelen en dat je merkt dat je niet de enige bent die dit niet als hobby heeft.

  Doel van de Samen Doe Sessies

  Het actiever inzetten van je website en nieuwsbrief om nieuwe leads en klanten te genereren.

  • To do’s voor je website afwerken.
  • Ruimte om feedback te vragen en elkaar te stimuleren.
  • Acties inplannen en starten met je vindbaarheid en conversie te verhogen.
  • Nieuwe inzichten opdoen
  • het is goedkoper dan losse uren inkopen
  • je gaat weer gemotiveerd aan de slag
  • je breid je netwerk uit

  Wat gebeurd er tijdens een sessie

  Inloop vanaf 9:00 | start 9:30-11:30

  Er is plek voor maximaal 6 deelnemers zodat er genoeg tijd is per persoon om vragen te stellen.

  • We starten de sessie met een voorstelrondje
  • Ik introduceer een onderwerp of neem de vragen door.
  • Je kan ondertussen aan je eigen website werken of meeluisteren

  Lokatie: BijHanz, Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle
  Parkeren: betaald parkeren op de Noordzeelaan
  Lunchgelegenheid.

  Waarom ben ik met de Samen-Doe-Sessies gestart?

  Ik zag te vaak dat er na oplevering van een website of nieuwsbrief er niet veel meer werd gedaan aan de website.

  Het bloggen stopte na 2x, de nieuwsbrief kwam niet meer uit. Maar de wens om klanten via de website te trekken bleef wel.

  Zelf merk ik dat bloggen mij veel oplevert. Zoektermen gebruik je automatisch als je over je werk blogt. Goed voor vindbaarheid in Google en je expert status.

  De redenen die ik hoor: Ik,

  • wil wel maar ben vergeten hoe het moet
  • heb leukere dingen te doen. 
  • heb het druk met klanten
  • houd er niet van om mezelf te verkopen
  • kan geen plaatje vinden bij mijn blog
  • mis iemand om even te kunnen sparren over een idee of over de inhoud van een blog
  • vind het een beetje spannend om naar buiten te treden.

  Weet dat je niet de enige hier in bent.

  Deze trainingen zijn beschikbaar in i.c.m. een pakket

  Aanmelden samen doe sessie >>

  Aanmelden nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte gehouden worden van de sessies en de invulling daarvan? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en vink het vakje voor “Samen doe sessies” aan. Ik zal dan ruim van te voren per mail op de hoogte brengen van de specifieke inhoud van de sessies.

  Vink je dit niet aan dan krijg je niet de extra mailtjes met inhoud, lokatie etc.

  Na een hartelijk ontvangst van Sandra, zijn we aan de slag gegaan met informatie over de YOAST plug-in. Ik heb nooit geweten dat hiermee zoveel mogelijk was! Veel te veel om in een Samen-Doe-Sessie allemaal tegelijk aan te pakken. Maar we hebben een flinke aanzet gemaakt, we zijn effectief aan het werk gegaan. Belangrijker nog: het lukte me -aan de hand van Sandra’s professionele begeleiding- een planmatige opzet te maken voor aanpassingen in mijn websites. Die opzet ga ik de komende weken stapsgewijs tot uitvoer brengen. Als dat niet lukt en ik de stok achter de deur mis in deze, dan ga ik opnieuw een Samen-Doe-Sessie bezoeken, voor de uitwerking van het plan. Sandra stimuleerde ons om de concrete informatie, werkelijk te implementeren in de website om zo de zichtbaarheid van de website te vergroten. Ze deed dit door heldere vragen te stellen en onze behoefte te checken. Enorm dank daarvoor!