Deze online leeromgeving is onderdeel van Studio Sandra Gortemaker. Bezoek de website>>

Over deze leeromgeving

Onderdeel van Studio Sandra Gortemaker

Op deze website staan de online trainingen van Studio Sandra Gortemaker. Voor alle offline diensten zoals het laten maken en het ontwerpen van je MailChimp nieuwsbrief en/of WordPress website kan je klikken op onderstaande button.

Waarom deze leeromgeving

Ik werk al vanaf 2012 met MailChimp en WordPress, In de loop der jaren komen steeds dezelfde vragen terug. Vandaar dat ik al mijn kennis en ervaringen uit alle trainingen heb verwerkt in verschillende modules.

Voor wie

De modules zijn vooral bedoeld voor ondernemers die de tijd hebben om zelf in MailChimp te duiken. Die willen weten waarom en hoe iets werkt. Heb je het budget en wil je het liever uitbesteden? Bezoek dan mijn pagina over MailChimp. Hier vind je al mijn diensten, mijn portfolio en blogs over MailChimp.

Hoe oud zijn de lessen?

De video’s heb ik opgenomen in 2019 en 2020. Mocht je toch nog iets tegenkomen wat ik niet heb meegenomen in mijn lessen, mail me dan.

Ervaren webbouwer en designer

Ik werk al sinds 2005 als Grafisch Ontwerper / Webdesigner. Maar heb tussen 2007-2012 gewerkt als werknemer bij verschillende bedrijven. Respectievelijk als Grafisch Ontwerper, Webdesigner. Ik werk pas sinds 2013 met WordPress en MailChimp. In totaal heb ik al 15 jaar ervaring op met online software pakketten.

Cookies & Privacy

Deze website is niet gekoppeld aan Google Analytics. De enige cookies die gebruikt worden, zijn nodig om de te website goed te laten functioneren. Reacties die je zelf plaats zijn openbaar. Account gegevens zijn alleen zichtbaar voor Studio Sandra Gortemaker. En worden verwijderd op verzoek of zodra de cursus is afgerond. 

Contact

Mail me of bel me

Online Leren is een onderdeel van
Studio Sandra Gortemaker. 

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle