Deze online leeromgeving is onderdeel van Studio Sandra Gortemaker. Bezoek de website>>

Bouw je eigen
Leeromgeving binnen WordPress

LearnDash

Bouw je eigen online leeromgeving met dit Learning Management System (LMS). Learndash is een betaalde WordPress plugin. Naast deze plugin worden er ook een aantal andere plugins genoemd die het gemak van de online leeromgeving vergroten.

Het laten maken van een online leeromgeving kost veel tijd en dit kan je dus ook laten doen. Heb je momenteel beperkt budget maar wel tijd dan kan je veel geld besparen door deze training te volgen en de leeromgeving zelf op te zetten.

 

All Devices

Waarom een
eigen leeromgeving?

Eenmaal goed opgezet loopt het grootste gedeelte van je online trainingen vanzelf. Heb je veel kennis die je graag wil delen en is dit ook geschikt voor online? Dan zou ik zeker inzetten op online trainingen.
  • 2e geldstroom
  • Kennis en waarde delen
  • Focus en tijd voor nieuwe projecten
Teamwork

Hoe verkoop ik mijn trainingen?

Breng je doelgroep goed in beeld. Schrijf hiervoor een online marketingplan. Van hieruit kies je en heb je een kader voor het promoten van jouw trainingen op social media en via de Google zoekmachine.

e-Mailmarketing is nog steeds nummer één in het verkrijgen van nieuwe leads. Je kan er voor kiezen een automations op te zetten waarin je eerst waarde bied en daarna overhaalt om de training aan te schaffen.

Werk je met advertenties, acties en blogs. Zorg dan dat je verwijst naar een goede (sales)landingspagina die de bezoeker verleid tot de aanschaf van jouw training.

Integrations
Gratis vragenuurtje

(geldig tot 31 dec. 2020)

Om te vieren dat deze nieuwe training net live is gegaan ontvang je tijdelijk een gratis vragenuurtje bij deze training. Het is mogelijk dat deze gecombineerd word met meerdere cursisten.

Special Offer
149
365 dagen toegang

Start vandaag nog

Je bent een paar stappen verwijderd van je eigen leeromgeving. Schaf nu de training aan met een flinke introductiekorting.

Cookies & Privacy

Deze website is niet gekoppeld aan Google Analytics. De enige cookies die gebruikt worden, zijn nodig om de te website goed te laten functioneren. Reacties die je zelf plaats zijn openbaar. Account gegevens zijn alleen zichtbaar voor Studio Sandra Gortemaker. En worden verwijderd op verzoek of zodra de cursus is afgerond. 

Contact

Mail me of bel me

Online Leren is een onderdeel van
Studio Sandra Gortemaker. 

Btw-ID NL001413297B10
KVK 53368959

Post- en vestigingsadres

Timmermeesterslaan 44 8014 EM Zwolle

Bezoekadres / Kantoor

Esdoornstraat 3 8021 WB Zwolle