Bekijk hieronder ons online cursus aanbod

Op dit moment is er een basiscursus beschikbaar voor MailChimp. Ben je helemaal nieuw of net begonnen dan is deze cursus interessant voor jou. In de loop van het voorjaar komen er nog twee aanvullende cursussen beschikbaar.

Om mee te doen aan de cursussen moet je inschrijven.

199,-
binnenkort-online

Landingspagina, Mollie betaalkoppeling + koppeling naar MailChimp

Let op deze module is pas in het voorjaar van 2019 beschikbaar. Schaf je deze module aan dan krijg je 50% korting op de andere 2 modules

Lees verder

99,-
how-to-mailchimp

Mailchimp – Leer de basis

Campagne aanpassen en versturen

Lees verder

299,-
binnenkort-online

Salespagina + salesfunnel maken

Let op deze module is pas in het voorjaar van 2019 beschikbaar. Schaf je deze module aan dan krijg je 50% korting op de andere 2 modules

Lees verder


Meest gestelde vragen en antwoorden

Je kan er voor kiezen om de cursussen los aan te schaffen, maar je kan ook een alles-in-1 pakket nemen voor €350,- excl. btw. Je hebt dan 1 jaar toegang voor de 3 cursussen.

Basis Cursus

99

Beginners en/of opfriscursus

 

Salespagina + automation

299

Je leert een salespagina te maken binnen de mogelijkheden van je eigen website. Daarnaast maken we in MailChimp een salesfunnel door middel van automation (incl. gebruik van tags en segmenten).

  • 3 maanden toegang
  • 50% korting op een van de andere cursussen
Landingspagina + koppeling met MailChimp

199

Je leert een landingspagina aan te maken met een aanmeldformulier van Gravity Forms. We maken een betaalkoppelling met Mollie. En zorgen voor een koppeling naar MailChimp

  • 3 maanden toegang
  • 50% korting op een van de andere cursussen

Frequently Asked Questions

Kan ik ook werk insturen?

Deze optie wordt nog beschikbaar maar is nog niet klaar. Het idee is om deze in een webinair te bespreken zodat we er allemaal van kunnen leren.

Ik zie maar 1 cursus

Ik ben nog in de opstartfase, vandaar dat er nog niet zoveel cursussen beschikbaar zijn. Momenteel ben ik erg druk en nieuwe cursussen komen in etappes beschikbaar.

Wat kan ik op het forum doen?

Het forum is bedoeld om vragen te stellen aan mede cursisten. Ik zal met regelmaat meekijken, maar het is vooral bedoeld om elkaar verder te helpen.

Ik heb een hele specifieke vraag

Zet je vraag in het forum, zodat we van elkaar leren. Gaat het om privacy gevoelige informatie, stuur dan een mail naar online-leren@sandragortemaker.nl

Wil je het maken van het template zelf uitbesteden? Dat kan. Bekijk dan het aanbod hier >>