Skip to main content

Goedkope website bouwen

Een goedkope website bouwen die ook kwalitatief hoogstaand is kan met WordPress. Er daarnaast ook genoeg voordelen in vergelijking met een online platform of sitebuilder van een hostingpartij.

WordPress een van de goedkoopste manieren om een website om een prettige manier te bouwen. Studio Sandra Gortemaker bied jou hulp bij het bouwen van een goedkope website.

WordPress ondersteuning nodig? Bel 06 531 90 681

Wat kost een WordPress website

WordPress is een gratis open source software pakket. Je betaald wel de hosting en een domeinnaam, om het ergens te online te kunnen tonen. Via een hostingpartij of via de commerciële tak van WordPress en dat kost wel geld.

In welke zin is het goedkoop?

Je betaald geen maandbedrag voor een maatwerk CMS. Er zijn veel gratis online tutorials. Het zit gratis bij de meeste hostingpakketten. Je kan gratis thema’s kiezen en gratis plugins.

Als het zo goedkoop is, is het dan wel goed?

Ja in de basis is WordPress goed gebouwd qua code en ook goed indexeerbaar voor de zoekmachines.

Waar heb je kosten aan?

Het hosten van de website. Advies inwinnen van experts. Het uitbouwen met functionaliteiten. Het kopen van een premium template met meer mogelijkheden voor de vormgeving. Al met al maak je kosten voor het professionaliseren van je website.

Zijn er nog meer voordelen?

Ja, over het algemeen kan je jouw WordPress installatie kopiëren en meenemen naar een andere provider mits deze goed onderhouden en up-to-date is. Je kan van website bouwer wisselen mits deze bereid is zijn ontwerp af te staan en de nieuwe er mee wil werken. Er blijven continue nieuwe ontwikkelingen komen waardoor je content in de basis altijd kan blijven staan. Je pas alleen de vormgeving aan.

Wil je zelf een website bouwen maar wel een backup persoon hebben?

Bij ons kan je een online training volgen waarbij je met een premium template van YOOtheme kan werken. Je gaat zelf aan de slag voor een minimale investering en kan altijd terugvallen op hulp.

Zelf een professionele website maken? Je kan een online training volgen voor €250,- excl. btw. Je kiest zelf of je deze wil uitbreiden met een extra uren voor begeleiding. Of voor hulp bij je online marketing. Bezoek de pagina zelf-een-website-bouwen voor meer informatie.

Lees meer over WordPress

Wil je weten wat er mogelijk is of heb je al een website en wil je weten wat je er nog meer mee kan?
Lees de blogs op deze pagina vind je een overzicht >>

Of ga naar de pagina Zelf je website bouwen en lees je en download de checklist>>

Liever een website op maat en geen gedoe? Laat je website maken door een expert en je kan na oplevering zelf nog steeds je teksten en afbeeldingen aanpassen. Dat kan ook, ga naar deze pagina over Website laten maken >>

Wellicht vind je dit ook interessant:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.