Skip to main content

Dit is wat klanten over mij zeggen

Mariska

Gecertificeerd Budgetcoach/schuldhulpverlener

Sandra heeft voor mij een prachtige website ontwikkeld. Ze heeft goed samengewerkt met mij en de grafisch ontwerper. Gezien de aard van mijn werkzaamheden moest de website professionaliteit en persoonlijkheid uitstralen. Dit is meer dan gelukt en echt trots op het eindresultaat. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!

Fotografie: Henrieke van Assen Fotografie 

Grietje

Trainer en loopbaancoach

Onlangs heeft Sandra mij enorm geholpen en ontlast bij het maken van mijn website www.kleurbkennen.nl. Ik ben van mening dat je zelf je teksten moet schrijven, maar daarmee ben je er nog niet… Sandra heeft de juiste know-how en weet met rake vragen duidelijk te krijgen wat de bedoeling is. Er staat nu een website waar ik echt trots op ben! Ik kan hem bovendien gemakkelijk zelf aanpassen, maar heb nu wel een expert achter de hand voor wanneer ik weer tegen technische zaken aanloop. Dank je Sandra voor je geduld en de leuke samenwerking! 

foto door Time To Shine

Rian

Coach, loopbaanadvies
Sandra heeft voor mij het technische ontwerp van mijn website gerealiseerd, naar grote tevredenheid. Sandra is goed op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen op haar vakgebied. Ze denkt met je mee, is vasthoudend, wil graag voor elkaar krijgen wat jij wilt. Ze is geduldig en zorgt voor een duidelijke uitleg, zodat je zelf leert hoe je je website vult en beheert. De instructievideo’s die ze maakt van haar uitleg zijn ontzettend handig en helpend. Erg fijn is ook de “nazorg”: ze blijft goed bereikbaar voor vragen, ook nadat het technisch ontwerp klaar is. De Samen-doe-sessies zijn een mooi initiatief: samen met anderen aan de slag met vragen/thema’s die ook spelen rondom je website. Verbindend en leerzaam!

Margriet

Loopbaancoach | Loopbaanadviseur

Zeer prettig samengewerkt met Sandra aan mijn website www.loopbaancoachmargriet.nl Sandra is snel, effectief en zorgt ervoor dat je in staat bent om zoveel mogelijk dingen zelf te doen na oplevering. Ze weet wat er nodig is om de samenwerking met een grafisch ontwerper en fotograaf goed te laten verlopen. En dan brengt ze je ook nog eens op goede ideeën om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Kortom: je krijgt veel meer dan alleen een website.

Fotografie: FotoGrietje

Solange

Coach en therapeut

Het is zover! Mijn nieuwe website is live. Dankzij Sandra Gortemaker (de webbouwer) die zelfs tijdens deze vrije dagen nog gesleuteld heeft aan de website. Dank je wel Sandra! Ik ben heel erg blij met het eindresultaat.

Fotografie door Kristi Goutbeek 

Mariëlle

Trainer in motiveren | Systemisch coach

Sandra bouwde mijn site marielletromp.nl
Ik ben er ontzettend blij mee! Ik had zelf voor ogen wat ik wilde uitstralen, maar Sandra heeft er met haar gestructureerde aanpak voor gezorgd dat dit ook echt is gelukt. Ik ben heel tevreden met onze samenwerking. We gaan nu zelfs verder naar het volgende project: een nieuwe, gebruiksvriendelijke leeromgeving.

Fotografie: Pragt Plaatjes

klant sinds 2021

Sascha

Loopbaanadvies

Wat ben ik blij dat ik Sandra heb gevraagd om mij te helpen met het bouwen van mijn website! Doordat ze goed luistert en doorvraagt naar wat je wilt, heeft ze voor mij precies de vertaalslag kunnen maken naar een website wat goed bij mij past. Qua inhoud, maar ook qua look en feel. Ze is creatief in haar ontwerpen en leert je ook hoe je zelf je website kan bijhouden. In een ontspannen setting hebben we prettig samen gewerkt. Ik kan Sandra dan ook van harte aanbevelen!

Fotografie:  Marieke Vogelzang van Time to shine

Nadja

Loopbaanadviseur

Sandra heeft een nieuwe website voor mij gebouwd en zowel over het resultaat als de weg er naar toe ben ik heel tevreden! De samenwerking met Sandra kenmerkt zich door korte lijnen, flexibiliteit, enthousiasme en openheid. Ik heb Sandra ervaren als een professional die enorm met je meedenkt en zeer goed op de hoogte is van de ontwikkelingen op haar vakgebied.

Fotografie: Fotograaf Ilse

Manon

Natuurlijke huidzorg en massage

Ik ben zelf begonnen met het bouwen van een website. Na verloop van tijd liep ik vast en heb ik Sandra gevraagd om mij verder te helpen. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren. Sandra is vriendelijk, geduldig, kan goed uitleggen, reageert snel en is betrouwbaar. Door haar hulp kon ik mijn website al snel lanceren!

Lieke

Projectleider, gespreksleider, trainer

Ik had een sparringspartner nodig om mijn diensten te verduidelijken. Meedenken in de mogelijkheden voor een website opzetten. Het was een prettige samenwerking, Sandra denkt mee, mail-/telefooncontact verloopt prettig. Het is fijn dat Sandra meedenkt en snel begrijpt wat er bedoeld wordt of nodig is.

Sandra heeft ontzettend veel kennis van WordPress, en wat er allemaal in mogelijk is. Ze denkt mee, laat zien wat er allemaal kan. Ik ben tevreden over haar diensten en expertise. Heel waardevol!

Mieke

Procesbegeleider

De samenwerking met Sandra liep gesmeerd en ik ben erg blij met het resultaat. Sandra geeft ook duidelijke uitleg over hoe ik zelf mijn website kan aanpassen.

Foto: Remke Maris Fotografie

Marijke

Coach | Trainer | Mindfulness op Maat

Heel blij ben ik dat Sandra met mij meegedacht heeft in mijn zoektocht naar een leeromgeving. Ik had sowieso al goede ervaringen met Sandra’s expertise rondom mijn website en nieuwsbrief. Sandra denkt fijn met me mee, legt me diverse opties voor waaruit ik zelf kan kiezen wat bij mij en mijn aanbod past. Ze reageert snel op mijn vragen en staat altijd klaar met raad én daad en weet goede oplossingen te creëren voor mijn vragen en doelstellingen.

Foto’s: Marjan van Houwelingen